DISKA LIKE GODT VI!

I dag var dag rallylydighets stevne i Drammen, været var fint og bikkjene virket til å være i form.

Mia skulle først i ringen og jeg hadde kun ett mål for henne, nemlig at hun skulle synes at det var gøy i ringen igjen. Helt fra vi startet i Elite har Mia ikke trivdes i ringen, hun har blitt dempa og alt har gått i sneglefart. Da vi begynte å konkurrere i rally syntes Mia det var gøy i ringen og selv om det ikke alltid var like ryddig og pent det hun gjorde så var hun veldig fornøyd og logra stort sett hele tiden. Denne gleden ved å være i ringen er det jeg har brukt sommeren til å prøve å finne tilbake til. Jeg har jobbet mye på de øvelsen hun kanskje ikke har vært så trygg på og det ser ut som om det har fungert. Jeg har også jobbet mye meg meg selv for at jeg ikke skal begynne å mase og stresse når det går treigt. Greit nok at hun diska i dag, men hun var mye mere med og hadde langt bedre fart enn hun har hatt i det siste. Lille snupp diska rett og slett for at hun ville gå slalomen begge veier, pytt, pytt sann, Mia var fornøyd og da er jeg fornøyd. Jeg tenker at resultatene kommer hvis vi fortsatt klarer å ha det gøy i ringen.

Så var det Indi sin tur da, håpet om å klare championatet var jo der men man veit jo aldri i rally. Indi gikk veldig pent og vi var på nett hele tiden, men så kom vi til siste øvelsen som var fremadsending til kjegle og den fant hun rett og slett ikke. I resten av banen hadde vi kun fått 2 poeng trekk, så hadde hun bare funnet kjeglen så hadde hun fått championatet. Ja,ja, sånn er rally, selv om en gjør det veldig bra kan man likevel ende opp med å diske. Indi har jevnt over gjort det veldig bra i Elite, så jeg er rimelig sikker på at vi skal klare championatet. Neste gang da kanskje????

Så selv med 2 disk er jeg veldig fornøyd med dagen og nå er det bare å se fremover mot Morokulien om 2 uker, gleder meg allerede. Gleder meg også til å se igjen den trivelige rally gjengen, jeg har sagt det før: Jeg har aldri vært borti noen annen hundesport som man har så godt miljø i. Alle heier på alle og alle påpeker det som er positivt og bra. Ingen sure miner når bikkjene gjør det dårlig for man finner alltid noe som var bra.

Dette innlegget ble publisert i Rally-lydighet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s