Til minne

 

578          069                                                11/3-10 – 16/6-14

Yndige Indi som var like vakker utenpå som inni. Jeg kalte henne for vaktmesteren min. Hun visste alltid hva som var lov og ikke og påtok seg oppgaven å passe på de 2 andre på tur. En hund jeg lærte mye av og som krevde noen kreative løsninger under trening. Hun var like ivrig og ga alt uansett hva vi jobbet med. Hun var min første hund jeg kunne starte i Elite med i rallylydighet og lydighet. En vakker liten sjel som jeg fortsatt savner.

Min vakre border collie Rikke som bare ble 4 1/2 år. Hun kom til meg fra Dyrebeskyttelsen på Hedmark 3 1/2 mnd. gammel. Det var mangt og mye som var skummelt i denne verden, men hun utviklet seg til å bli en flott hund. Alltid klar for lydighetstrening og turer. Hun var også en super barnevakt når jeg hadde valper i huset. En hund jeg virkelig savner.       Ronja en salig miks som kom til meg 4 1/2 mnd. gammel. Da jeg fikk henne kunne hun absolutt ingenting og hun er nok uten tvil den mest krevende hunden jeg har hatt. Men hun ble en fin hund etterhvert og hun var litt av en personlighet.                                                                                                                                                                                                                                                                        Til mine andre hunder som har gitt meg mye lærdom,glede, moro og mange fine stunder. De har alle vært unike og ingen blir glemt.

Reklame

4 svar til Til minne

  1. Hei lise:) Så fin ronja var!! Skjønner hva du mener med lik saga. Har du noen anelse om hva hun var blanding av?? Hvordan krevende var hun? Flott hjemme side;) Hilsen thomas:)

    • Hun var en blanding av schæfer, border collie, dunker og amsataff. Mora var renraset amstaff. Hun var spinnvilll, fulstendig fryktesløs, dominant, men heldigvis ikke aggresiv. Hun ødela det mest hun kom over. Alle i klubben kalte henne speedy, var ALDRI i ro. Hun var også verdens lykkeligste hund, så hun var herlig på tross av sine feil.

  2. Fine Rikke jenta, det var en vakker og god hund, savner henne! Var så morro å se dere trene og den kontakten dere hadde, fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s