Rally lydighet stevne!

I dag har jeg vært på årets første rally lydighet stevne. Stevne ble arrangert av Urskauen agility klubb og var innendørs.

Siden hodet ikke er helt på plass om dagen var jeg litt i tvil om jeg skulle dra, men jeg bestemte meg for at jeg trengte en liten avkobling. Mariann og jeg skulle dra sammen, så jeg tok det som en koselig tur.

Mariann debuterte i kl. 1 og gjorde det kjempebra, dette er en fin ekvipasje som det blir moro å følge med på videre 🙂

Joy startet i kl. 3 og jeg gikk inn i hallen ganske tidlig bare for å se hvordan hun taklet det. Hun brydde seg ikke om noe rundt seg og ville bare jobbe. Skal si den frøkna har modnet i løpet av vinteren 🙂

455

Joy jobbet bra i ringen og jeg var ikke det spor nervøs 🙂 Vi fikk noen kjedelige trekk, men det var feil som jeg gjorde fordi jeg hadde det litt travelt. Hun gikk på under 2 minutter så jeg kunne tatt meg bedre tid slik at Joy kunne henge med i svinga 😛 Joy fikk 189 poeng og kom på 6. plass av 18 deltakere. Jeg kan jo ikke annet enn å være superfornøyd med frøkna 🙂

479498528

Så var det Mia sin tur da og da vet man jo aldri hva som skjer 😉 Da vi ventet på å komme inn i ringen så jeg at hun var klar til å jobbe.

539

Mia startet bra, men da hun kom til kjegla glemte hun seg litt og måtte få en ekstra kommando før hun gikk til kjegla. For en gang skyld hadde hun tid til å bli stående ved kjegla til jeg ropte på henne 🙂 Så gikk det veldig bra helt til hun kom til ett sidebytte, der var vi ikke helt enige om hvilken vei hun skulle snu 😛 Dermed ble det en disk på henne. Resten gjorde hun bra og det er veldig moro å se at hun trives i ringen igjen 🙂 Kommentaren fra dommeren var jo også verdt å ta med seg: En glad og morsom hund 🙂 Siden glede i ringen er noe man ønsker å se i rally lydighet er det jo moro å få slike kommentarer 🙂 Det at Joy jobbet så godt, Mia igjen er glad og fornøyd i ringen og jeg gjennomførte 2 stevner uten å være nervøs gjorde dette til en stor opptur for meg :). Gleder meg allerede til neste stevne, når nå det måtte bli.

558559571

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s