Lydighets stevne!

I dag har vi vært på lydighets stevne i Moelven, moro å være på gamle trakter igjen :). Siden Mia sånn plutselig har fått for seg at det er moro å trene lydighet fant jeg ut at jeg ville prøve å gå ett stevne med henne. Det er akkurat 5 år siden hun gikk sitt forrige lydighets stevne, så hun har hatt en veldig lang pause. Grunnen til at jeg sluttet å konkurrere med henne i lydighet var at hun ikke gadd å gå ett helt program uten å få belønning underveis og det løste hun enkelt og greit med å forlate ringen. Derfor var det eneste målet i dag at hun skulle gjennomføre hele programmet uten å gå sin vei, det er neimen ikke lett å trene en tibbe 😛 Lille snuppa gjennomførte hele programmet med en helt grei poengsum hun og bortsett fra at hun syntes lineføring var drit kjedelig og at hun lurte litt på hvor rally skiltene var, virket hun veldig fornøyd i ringen.               

 

    Joy syntes ikke det var noe stas i ringen i dag, men hun fikk også en helt grei poengsum. Hun fikk en hund ved siden av seg på fellesdekken som var veldig urolig og hun ble stresset av det. Det er mulig at hun ble litt mere preget av at hun ble forstyrret i fellesdekken på det forrige stevnet enn jeg har oppfattet. Hun var veldig opptatt av alt som foregikk utenfor ringen og var på vakt hele tiden. Og tenke seg til hu Lise har ikke tenkt på å trene ved flaggstenger hvor snora slår mot stanga, at jeg ikke har tenkt på det a gitt, for det var nemlig ekkelt 😛 Men lille frøkna jobber selv om ting er litt ekkelt hun.

 

Så var det karakterene til Mia da!

Tannvisning 10

Fellesdekk 10

Lineføring 5. Hun syntes det var dritkjedelig så hun hang og jeg måtte til med dobbeltkommando for å få henne med. Springmarsj derimot var moro, så etter springmarsjen gikk hun fint.

Dekk fra holdt 7. Dobbelkommando på oppsittet.

Innkalling 8,5. Skjevt innsitt men hun hadde god fart.

Stå under marsj 8. Trippet litt på ståen.

Hinder 8. Sannelig om jeg veit hva dommeren trakk for?? Øvelsen så fin ut i mine øyne.

Avstand 8. En dobbelt kommando, trakk der.

Helhet 7.

Det holdt til 4. plass med 155 poeng og hun fikk sølv merket til og med :). Flinke lille tibben min 🙂

 

Joy sine karakterer!

Fellesdekk 9,5. Litt snusing da jeg gikk inntil, men hun lå selv om hunden ved siden av henne reiste seg og dommeren fikk stoppet han før han kom bort til henne.

Fri ved foten 7,5. Hun var dempet og opptatt av ting som foregikk utenfor ringen.

Dekk under marsj 8,5. Treg dekk.

Innkalling med stå 5. Såååå treg stå da gitt :P.

Stå under marsj 8,5. Trippet litt på ståen.

Ruta 9

Apportering 7,5. Det var den drepinga av apporten da 😛

Hinder 7,5. Dobbeltkommando på sitten.

Avstand 7. En dobbelkommando, tregt oppsitt.

Helhet 7.

Det holdt til 2. plass med 152 poeng :). Flinke snuppa som jobber selv om ting er litt ekkelt, så nå er det bare å jobbe videre for å få litt trygghet i ringen igjen.

081

 

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Lydighet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s