Joy har debutert i lydighet!

I dag har Joy debutert i lydighet og jeg er riktig så fornøyd med frøkna. Det var Rottweilerklubben som hadde utstilling og lydighet. Ser sånn i ettertid at det kanskje ikke var det smarteste stevne å debutere på, men pytt sann vi kom oss da igjennom. Selve miljøet taklet hun fint, litt i overkant høy haleføring i starten men hun roet seg fort. Det jeg ikke hadde tenkt på er at når man stiller ut, har man lov til å påvirke hunden fra utsiden av ringen. For å si det sånn, det kom jeg på under fellesdekken. Da startet utstillingen igjen og gudene veit hvor mange pipeballer som peip, men selv jeg fikk litt problemer med konsentrasjonen en stund. Joy ble veldig lett i kroppen og skrekkelig lang i halsen men hun ble liggende, PUH.

Jeg ser at vi må jobbe masse med forstyrrelser fremover for Joy detter fort ut, men hun er da ung enda så vi skal nok få fiksa det etter hvert. Når Joy detter ut begynner jeg å hjelpe til veldig og da blir det mye armer og bein. Tilbakemeldingen fra dommeren var at hvis jeg fikk plukket av meg alle unotene mine kom det til å bli veldig bra. Hmm. synes liksom at jeg har hørt det før…..For en gang skyld var jeg ikke veldig nervøs denne gangen, så det er kanskje håp for meg også 😉

Så var det hvordan det gikk da:

Tannvisning: 10

Fellesdekk: 9, litt snusing og hun ble liggende selv om 2 hunder reiste seg, HURRA!

Lineføring: 7,5 der var hun voldsomt opptatt av noe som foregikk på sidelinja, så der ble det mye surr.

Dekk fra holdt: 9,5 trekk på meg for bruk av overkroppen på oppsittet.

Innkalling fra sitt: 7 hun startet bra men bremset halvveis og satte seg skeivt og muttern hjelper til alt hun kan med overkroppen igjen.

Stå under marsj: 8 trippet litt og snudde litt på seg da jeg skulle gå bak henne.

Hinder: 7,5 det så vel egentlig mere ut som om hun prøvde å slå ned hinderet med forlabbene også var det den hjelpsomme eieren igjen da.

Avstand: null, la seg fint og der lå hun……..

Helhet: 7,5

Det ble 146 poeng og 7. plass.

Så jada vi må trene mere begge to, men kanskje først å fremst må jeg skjerpe meg skikkelig. Det er jo ikke så altfor lenge til jeg har muligheten til å se om jeg har retta opp mine feil for neste søndag er det nytt stevne. Tenker det blir bra jeg.

Måtte bare ta med dette bildet, Joy var fryktelig redd for å gå glipp av noe så hun kunne ikke legge seg ned for å sove. Men man blir jo tross alt sliten av alle inntrykkene……002.

 

Dette innlegget ble publisert i Lydighet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s