VI KLARTE DET!

I dag gikk vi lydighet i Sandefjord og siden vi var kun 2 poeng unna opprykket sist hadde jeg ett lite håp om at vi skulle klare det i løpet av helga. Ja da vi skal i ringen igjen i morgen.

Som vanlig er lurer jeg på hva pokker jeg holder på med, dårlig søvn natta før og nerver i høyspenn, men likevel går jeg stevne etter stevne. Kan nesten begynne å lure på om jeg liker og plage meg selv litt. Men så er det en sånn skikkelig opptur de gangene vi lykkes.

I dag fryktet jeg at det skulle gå rett til helvete. Indi virket ikke spesielt stresset da vi kom, men da vi varmet opp litt, slet en hund seg løs fra eieren og kom bort og barsket seg på henne. Heldigvis ble det ikke noe ut av det, men jeg måtte jobbe en del med henne for å få fokuset hennes bort ifra den hunden. Ikke den beste starten for en hund som fra før blir dempet og usikker i ringen.

Felles sitt: 10 poeng, hun tok seg god tid til å studere hundene i ringen før jeg gikk ifra. Normalt bryr hun seg ikke om andre hunder i ringen, men en liten usikkerhet satt nok igjen.

Felles dekk: 10 poeng, ble litt spent da eieren til hunden ved siden av fikk beskjed om å hente hunden sin. Men snuppa lå fint hun.

Fri ved foten: 7,5, falt ut innimellom og var opptatt av å passe på hvor den «skumle» hunden var.

Sitt under marsj: 10, før vi startet gjorde jeg som jeg pleier på trening da hun er ute av fokus, ba henne skjerpe seg og det gjorde hun en liten stund.

Innkalling: 6, da jeg ga kommando, lå hun spikra fast i bakken. Dermed måtte jeg kommandere på ny, farten var heller ikke stor men dekken var bra.

Ruta: 7, da vi gikk mot dit vi skulle starte stoppe hun for å snuse, jeg ba henne komme. Siden hun ikke fikk snust seg ferdig fant hun ut at hun like godt kunne gjøre seg ferdig på vei inn til ruta. Da måtte jeg kommandere på ny, da virret hun litt rundt før hun la seg perfekt midt i ruta.

Apportering over hinder: 8, det er tempoet som trekker.

Metallapport: 8, tempoet her også.

Neseprøve: 8, litt nølende men fant riktig pinne men dårlig fart inn.

Kontroll over hunden på avstand: 9, fikk trekk for at hun letta litt på rompa på oppsittet, men hun hadde ikke noe fremdrift.

Helhetsinntrykk: 8,5

Det ble 2. plass med 262,5 poeng og dermed fikk hun opprykk til Elite, HURRA, HURRA 🙂

Er veldig fornøyd med dagen, men jeg må fortsatt jobbe mye med tryggheten hennes i ringen. Jeg ser jo at det stadig går fremover og at hun er blitt avslappet og fin på stevne plassen så det går rette veien. Er veldig fornøyd med at hun presterte så bra selv om hun hadde en litt ekkel episode. Det bor mye i den frøkna, det må bare lirkes frem. Blir spennende å se hvordan hun klarer seg i morgen, da er det nytt stevne på samme sted. Gleder meg allerede for da har vi ikke noe forventningspress siden vi klarte opprykket i dag. Kanskje jeg kan klare å senke skuldra litt da og at Indi dermed føler seg tryggere.

Hey, muttern kan vi leke med frisbeen mens vi venter på tur, please, please…….008Flinkeste lille……006

Dette innlegget ble publisert i Lydighet. Bokmerk permalenken.

1 svar til VI KLARTE DET!

  1. Bjørg Eva sier:

    Gratulerer så masse 🙂 Kjempegøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s