Jada, det går rette veien!

I dag var det Indi sitt andre forsøkt i lydighet kl. 3 og jeg hadde egentlig bare ett mål. Vi skulle ikke ha null på noen øvelse og det klarte vi , hurra, hurra 🙂

Hun var dempet i ringen i dag også, men det har vel en klar sammenheng med at føreren nesten slutter å puste idet hun kommer inn i ringen og da synes Indi at muttern blir rar noe som gir seg utslag i dårlig fart i øvelsene. Der har jeg en jobb å gjøre, men jeg synes det går bedre for vært stevne jeg går så det skal nok bli bra til slutt. Uansett følte jeg at hun var mere med i dag en forrige søndag, så det er fremgang å spore.

Felles sitt: 10

Felles dekk: 10, en god start hjelper jo 🙂

Fri ved foten: 8

Sitt under marsj: 9,5 det føltes litt ekstra godt siden vi fikk null forrige søndag 🙂

Innkalling: 7,5

Ruta: 8 måtte ha en ekstra kommando på dekken der, men denne gangen hadde hun i alle fall bra fart inn i ruta.

Apportering over hinder: 7,5 jeg hjelper visst til med hele meg, fy 😦

Metallapport: 7 det går ikke fort men jobben blir gjort og jeg hjelper visst til igjen. Dobbelt fy 😦

Neseprøve: 8 den var jeg også veldig glad for siden hun nulla på den forrige gang også. Selv om hun gjorde det litt ekstra spennende med å plukke opp riktig pinne for så å finne ut at hun bare skulle sjekke ut en pinne til. Heldigvis spyttet hun ikke ut den riktige pinnen mens hun sjekket.

Kontroll over hunden på avstand: 6 der meldt hun seg helt ut, så jeg måtte ha dobbeltkommandoer både på opp sittet og dekken. Det var liksom den ene øvelsen som jeg i utgangspunktet følte meg ganske trygg på, men sånn er det å jobbe med levende vesener en kan fort få seg noen overraskelser.

Helhetsinntrykk: 7

Det holdt til 4. plass og 254 poeng, bare 2 poeng unna opprykket til Elite. Må vel si meg særdeles fornøyd med det resultatet. 🙂

Joy fikk også være med for å titte litt på, hun syntes det var kjempe spennende med alle folkene og ville helst hilse på alle. De andre bikkjene var hun egentlig ikke så veldig interessert i. Men den lille frøkna MÅ lære seg å ligge rolig i buret for det er hun ikke god på. Da jeg gikk med Indi i ringen la jeg Joy i bilen for at hun ikke skulle forstyrre for mye, for hun lager ett spetakkel uten like når jeg går med Indi. HALLO det er jo bare Joy som skal trene må jeg vel skjønne…… Men at hun har fått mange inntrykk i dag er tydelig for hun har vært forbausende rolig etter vi kom hjem.

Felles sitt.

005Vi er klare.017Innkalling.027Apportering over hinder.039Litt stas å få merke da! 🙂083Joy fikk også være med.056

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s