Tur

Jeg hadde egentlig planlagt at jeg skulle ha en sånn fikse og ordne dag, men jeg så på værmeldinga at dette var den eneste finværsdagen i friperioden min. Så da frista det mere å pakke sekken og komme seg ut på tur.

Jeg hadde ingen planer for hvor langt jeg skulle gå eller hvor lenge jeg skulle være borte, dette ble en tur etter innfallsmetoden.

Etter å ha gått 1 times tid, fant jeg en fin plass nede ved vannet. Der kunne jeg slappe av og kose meg og vofsene leke fritt. Både Mia og Indi badet og utforsket vannkanten. Indi er nok den største badehunden, men Mia blir stadig tryggere i vannet og koser seg også.

I løpet av hele dagen så vi bare ett menneske, så her kunne jeg slappe helt av. Når damen gikk forbi satt begge bikkjene bare å så etter henne. Ikke ett eneste lite bjeff engang, må innrømme at jeg ble litt forbauset over det. Mia pleier nå å varsle så det holder og da henger Indi seg gjerne på.

Når matpakken var spist, armene verket etter å ha kastet pinner og skrotten min hadde fått nok sol, var det på tide å rusle hjem.

En flott tur og ett skikkelig energi kikk ble det. Tror både 2-og 4 beinte koste seg like mye i dag. Jeg tok jo selvfølgelig masse bilder av de fine vofsene mine også.

Lille vakre MiaFineste IndiDronningaMia sjekker temperaturen i vannetMia rappa pinnenPinnen er min, bare minUPS! BølgerHA, jeg var raskestFillern Mia rappa pinnen igjenEre for noe dera???Mia slapper av hvor som helstIndi kan slappe av bittelitt hun også

Dette innlegget ble publisert i Turer. Bokmerk permalenken.

1 svar til Tur

  1. Nina sier:

    Slappe-av-bildene var bare helt herlige 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s