Rally-lydighet kl. 2

Siden det gikk så bra på Rommen i mai, var jeg så eplekjekk at jeg sa jeg skulle starte i kl.2 i Sandefjord. Med 3 uker på å lære kl.2 øvelsene var det bare og stå på for fullt. Det var jo ikke bare en hund som skulle ha øvelsene på plass, men begge to.

Denne gangen fikk jeg også start nr.1, så det var bare å kaste seg ut i det. Indi starta bra, men når vi kom til øvelsen: Stå under marsj med berøring diska vi glatt. Kan skjønne at når det kommer en fremmed dame og stryker henne over ryggen, må hun jo snu seg for å se hvem det var. Like greit å setta seg også fant hun ut. Ja,ja, vi gjennomførte da banen likevel og vi veit vel hva som skal trenes på i sommer. Tror nok jeg hadde fått henne til å bli stående hvis jeg hadde vært litt tydeligere med bli kommandoen. På tross av disk gikk hun faktisk bra til tross for masse forstyrrelser, så jeg kan vel egentlig ikke være misfornøyd heller.

Jammen meg klarte jeg å få en disk på Mia også, min feil. Hun diska på øvelsen stopp vri 90 grader. Der ble Mia sittene igjen, når jeg vridde 90 grader. Hadde jeg tatt meg bittelitt tid til å sikre meg at hun ble med hadde det gått fint. Ellers gikk faktisk Mia bra.

Sånn da fikk Lise skikkelig bakkekontakt igjen og satte seg ett mere realistisk mål. Vi skulle ikke diske i 2. stevne.

Nok en gang starta Indi først. Slet litt med starten hun gjespet og virket rett og slett daff. Men hun kom seg nå litt etter hvert og jeg følte at vi fikk gjennomført så nogenlunde iallefall. Hun tok seg en liten svipptur ut av ringen, men jeg fikk henne tilbake igjen og jobba videre.Hun gjørde alle øvelsene som hun skulle, men jeg ønsket meg litt mere fart.

Så var det Mia snuppa da, hun fant ut at hun skulle prøve noe nytt. Hun pleier å være rask på momentene, men noe tregere på fri ved foten. Nå var hun plutselig veldig med på fri ved foten og treig på momentene. Hun virket også litt daff når vi gikk, men hun fulgte på.

Så var det premieutdeling, hurra vi diska ikke. Var igrunnen veldig godt fornøyd med det. Jammen gikk ikke Indi inn å tok 2. plassen, med 193 poeng og dermed fikk hun opprykk til kl.3. Farta har vel vært bedre, men superfornøyd likevel. Mia gullet, ja, hun hanka inn 1.plassen med 195 og dermed fikk også hun opprykk til kl.3.

Nå ligger begge rett ut og sover. Det har nok vært utrolig mye inntrykk i dag og jeg merker at de blir rimelig slitne av 2 stevner på samme dag. Men begge er jo unge og uerfarne, så jeg regner med at de takler bedre å gå 2 stevner etterhvert.

Litt bilder må til.

Indi ligger rolig og fintPå denne øvelsen blir det disk.Mia sin tur.

Dette innlegget ble publisert i Rally-lydighet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s