Hyttetur påsken 2011

Tønsberg Hundetreff hadde også i år leid hytter på Meheia. Jeg var så heldig å få være med, dette er ett paradis både for 2-og 4 beinte. Vi reiste opp på torsdag og hadde knallvær helt til vi reiste hjem på mandag.

Dagene bestod av soling, rusleturer, hunder som lekte og grilling. Alt som skal til for en vellykket tur. Masse bilder ble tatt og her er noen av dem.

Her sitter Ellen, Rigmor, Odd Helge og Jan Rune og nyter sola.

Vi fant fort ut at Indi trenger en hundeterapeut, hun fikk det nemlig for seg at hun skulle passe vannet. Verken hunder eller folk skulle uti der. Jan Rune la noen flasker i vannet for å holde dem kalde, etter en stund kom Indi bærene med den ene flaska. Første gang jeg har sett en hund bære glassflaske. En gang Odd Helge skulle ut å ro, prøvde Indi å holde igjen båten ved å bite fast i tauet som hang ned fra båten. Indi brukte store deler til å patruljere vannkanten eller ligge på vakt ved vannkanten.

Mia fant seg også en fast plass. Under stolen til muttern, da var hun nemlig trygg på at muttern ikke forsvant fra henne.

Jan Rune sine hunder Vera og Chicco nyter også ferien.

Påskens store radarpar var Tassen og Indi. Tålmodige Tassen fant seg i at Indi dilta etter hvor enn han gikk og stadig gjeta på han. Her har den eldste og yngste virkelig funnet tonen.

Her fikk Indi ett problem, Odd helge tok med seg Tassen ut i båten. Hva nå?

Med det flotte været vi hadde ble det grilling hver dag.

På kveldene samlet vi oss rundt bålet. Utrolig å kunne sitte ute til sene kvelden i april.  Mia får ligge i fanget til Odd Helge, hun vet å ordne seg.

Jeg sier det bare: Noen er tøffere enn andre. Ellen og Jan Rune tok morgen bad. Etter lydnivået å dømme var det kaldt. Indi og Tassen lurte fælt på hva som foregikk.

På lørdagen fikk vi besøk av noen fra Hundetreffen. Det ble en koselig dag med sosialt samvær, tur, grilling og hunder som lekte.

Thomas, Karina, Saga og Akkilies kom.

Karina var en ivrig fotograf.

Sissel, mannen og Zita hadde også tatt turen til Meheia.

Dette må være hundeparadis, løpe løs, leke med andre hunder, bade og jakte på baller.

Det ble en smule vanskelig for Indi å passe vannet når det var så mange der.

Så var det tid for grilling igjen.

Hvis vi bare ligger stille her, blir det mat på oss da?

Tassen trengte en hvil, men må ikke nødvendigvis ligge mykt.

Mia derimot vil ha det behagelig.

Etter 2 døgn med bånn gass fra morgen til kveld var Indi så sliten at hun nesten sovnet stående. Etter å ha kjempet imot en stund til, ga hun opp og la seg. De 4 beinte ble lagt tidlig den kvelden og ingen protesterte.

Det var utrolig å se så mange hunder kose seg sammen uten antyding til bråk. Mia tusla stort sett i hæla på meg og var vel den som tok det mest med ro. Indi var på farten hele tiden og inviterte gjerne seg selv med på tur hvis noen ruslet en tur. Det var endel trafikk av andre som ville nyte finværet og  jeg ble faktisk imponert over at Indi holdt seg ved oss og ikke raste bort til alle hun så. Blir nok flere turer med hundetreffen for oss for dette var knall både for meg og bikkjene. Det var noen fryktelig slitne bikkjer jeg hadde med hjem. Så her har det vært 2 rolige dager.

Så til slutt noen skrytebilder av de vakre bikkjene mine.

Dette innlegget ble publisert i Turer. Bokmerk permalenken.

1 svar til Hyttetur påsken 2011

  1. Nina sier:

    Dere har hatt en herlig tur ser jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s