Kurs

I helga hadde Tønsberg hundeklubb lydighetskurs med Jannicke Bjørnbakken som instruktør. Hun var en observant og inspirerende kursholder.

Jeg hadde med Mia på kurset, vi fikk selv bestemme hva vi trengte å jobbe med. Jeg trengte litt mere fart og gnist når vi går lydighet. Jeg fikk mange gode tips på hvordan jeg skulle jobbe videre. Det viser seg at muttern er en smule for hjelpsom, så utfordringen fremover blir å få Mia til å jobbe for meg og ikke motsatt.

Vi fikk kjørt gjennom øvelsene i klasse 1, jobba litt med ruta og begynt på apporten.  Klasse 1 øvelsene var det litt å jobbe med, men endel bra er det. Muttern har bare gjort det for kjedelig for Dronninga. Ved trening på ruta brukte vi matte, det syns jo Mia er kult så der kommer farta. Fikk noen gode tips om hvordan jeg trener videre der.

Det som vel må kjennetegne en god instruktør er om de klarer å få en tibbe til å ville apportere. Hu klarte iallfall å få Mia nysgjerrig på apportbokken. Hun fikk Mia til å bite over apportbokken flere ganger, så er det bare å bygge videre på det.

Det som var gøy å se med Mia var at hun var mye mere med og jobbet lengre før hun meldte seg ut i dag enn i går.

Tror nok det blir litt annerledes trening og masse mere lek fremover. Ser jo klart at Mia kan når hun vil og muttern ikke faller for fristelsen til å terpe.

Gleder meg til å trene videre Med Mia etter en inspirerende og lærerik helg. Så får tiden vise om vi prøver oss på å konkurrere i lydighet igjen.

Dette innlegget ble publisert i Lydighet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s